Летен лагер банско

Банско е най-популярният зимен курорт в България. Разположен е на надморска височина от 925 m. Разположен в полите на Пирин планина Банско е любима дестинация за хиляди туристи по целия свят. Разположен само на 150 км от София и на 145 км от летищата в Пловдив, той е международен център за зимен и летен туризъм.
Със своята уникална природа ски зоната със 75 км ски писти, 27 лифта и влакове Банско привлича все повече туристи всяка година. Банско е град на древни и модерни, център на международни фестивали, автентична култура и традиции.
Природата е най-голямото богатство на община Банско. През 1962 г. Службата за защита на природата обявява най-красивата част на Пирин планина за Национален парк „Вихрен“. От 1999 г. паркът е прекатегоризиран в Национален парк „Пирин“ с площ от 40 332 hca.

Тази малка част от рая включва в себе си вековни смърчови ели гори, широки площи от борови храстови образувания, планински ливади и скалисти планини, дълбоки циркуси и изумрудени езера. Благодарение на тази уникална природа Националният парк „Пирин“ е признат за обект на световно наследство и със заповед на ЮНЕСКО от 1983 г. е включен в Конвенцията за защита на световното природно наследство.
Тази малка част от рая включва в себе си вековни смърчови ели гори, широки площи от борови храстови образувания, планински ливади и скалисти планини, дълбоки циркуси и изумрудени езера. Благодарение на тази уникална природа Националният парк „Пирин“ е признат за обект на световно наследство и със заповед на ЮНЕСКО от 1983 г. е включен в Конвенцията за защита на световното природно наследство

Настаняване

Ние предлагаме настаняване в надеждни и удобни партньори 4 * -5 * хотели.
Хотел Белведере Холидай Куб Банско

Футболните игрища са разположени в покрайнините на града (на около 5 км от хотела). Ще бъдат организирани транспорт от хотела до терена и обратно. Летищните трансфери се организират при поискване.